Брендування автомобілів

• Поклейка автомобілів плівкою. Агроальянс

Брендування автомобілів торгового дому АГРОАЛЬЯНС знаками корпоративної айдентики. До поклейки плівки на дані автомобілі виставляються підвищені експлуатаційні вимоги, тому що за родом діяльності машини часто використовуються в важких умовах. З цього для нанесення логотипів на авто була використана

• Брендування мікроавтобусів будівельної компанії

Для підрозділу дорожнього будівництва групи компаній ПРОМЕНАД виконано брендування бусів Hyundai H-1 і Renault Trafic. Все починалося з дизайну - нічого нового) Все повинно бути строго, дорого і відповідно до гайдлайни бренду. Малювали для Рено Трафік з подальшою адаптацією для Хюндаїв Н-1. З причин

• Реклама на автобусах. FARMASI

FARMASI реклама на автобусах. Реклама на автобусах Богдан, розміщена на замовлення компанії FARMASI, Київ. Розроблений дизайнерами замовника концепт-дизайн був адаптований під реальні розміри брендуємого автобуса, з урахуванням особливостей конструкції моделі Богдан А09304, розміщення молдингів, пер

• Оклейка авто вінілом для Sushi.ck.ua

Оклейка вінілом автомобілю для Sushi.ck.ua. Красива реклама на автомобілі є одним з видів стайлінгу авто. У цій роботі для розробки дизайну поклейки автомобіля був взятий за основу логотип замовника - композиція складається з його елементів. Простота зображення дозволила не використовувати повн

• Брендування автомобілів ТМ РОМНИ-кондитер

Брендування автомобілів ТМ "РОМНИ-кондитер" на замовлення ТОВ "Роменський завод продовольчих товарів" виконано брендування автомобілів регіонального представника ТМ "Ромни-кондитер". Надані замовником початкові оригінал-макети були адаптовані під розміри обклеюваних авт

• Брендування автомобілів Богдан

Обклеювання плівкою ювілейного автомобіля "Богдан-2310". До урочистої події - випуску 1000-го автомобіля "Богдан-2310", був обклеєний плівкою автомобіль, який служив основною частиною ювілейної композиції. Поклейка плівки проводилася у точній відповідності з тех. вимогами до брен