Прапори. Друк на тканині

Вартість друку (з вартістю матеріалу) - 180 грн/м2

Друк по тканині розміром до 1 м2 розраховується індивідуально.

Виготовлення прапорів, вимпелів, прапорців методом сублімаційного (термоперенос) друку. Розміри прапорів обмежуються шириною в 1,5 метра. При необхідності виготовлення прапора більшої ширини ми можемо зшити полотна.

Якість друку 1440 dpi - фотоякість. При друку використовуються екологічно чисті чорнила, які фарбують волокна матеріалу. Завдяки цьому продукція не має запаху, не линяє, не вигоряє. Може використовуватися в безпосередньому контакті з тілом (постільна білизна), у житлових приміщеннях (штори, натяжні стелі, елементи декору), при виготовленні сумочок, рюкзаків та інших предметів і аксесуарів повсякденного життя.

Друк по готових виробах на сторінці Друк на одязі

• Виготовлення прапору спорткомплексу

Для презентації спорткомплексу на змаганнях і фітнес-конвенціях виготовлений прапор з логотипом і слоганом ДП GYM. У дизайні прапора використані фірмові кольори комплексу. Розміри полотна були підібрані для найбільш зручного виносу прапора спортсменами на спеціалізованих заходах. Використані мате

• Прапорова композиція для ТМ "Жайвір"