Друк на футболках

Друк на футболках в Черкасах

Скачать прайс-лист

Нанесення зображення на тканину методом термофлексу (термопереносу) - від 12 грн./дм2

Максимальна площа нанесення безперервного шару 480х380 мм

В своїй роботі ми використовуємо високоякісні термоплівки італійського виробника Siser, що дозволяє наносити стійкі та якісні зображення. Використання напівавтоматичного професійного термопресса зводить кількість браку практично до нуля, що дозволяє виконувати об'ємні замовлення за досить короткі терміни.

Зображення, нанесені на тканину флексом або флоком, дуже яскраві і стійкі до зовнішніх впливів. При правильному догляді малюнок на футболці витримує більше 250 прань без погіршення якості.

Завжди в наявності якісні футболки для нанесення зображень:

• Футболка ТМ "Fruit of The Loom", модель VALUEWEIGHT T, унисекс, щільність тканини 160 г/м2, склад - 100% бавовна. Біла - 65 грн. Кольорова - 70 грн.
  • Футболка ТМ "Fruit of The Loom", модель LadyFit, жіноча приталена, щільність тканини 165 г/м2, склад - 100% бавовна.
  • Футболки преміум-класу TM "Russell", класичні та жіночі моделі, щільність тканини 175-215 г/м2, склад - 100% бавовна.

При купівлі понад 5 футболок діє система знижок. Так само знижки надаються рекламним агенствам, корпоративним клієнтам і на комплексні замовлення.

Для отримання інформації з цієї позиції зв'яжіться з нашими менеджерами.