Реклама на бігбордах та сітілайтах (оренда площин)

Оренда рекламних площин

Якщо Ви хочете розмістити рекламу на бігбордах та сітілайтах в Черкасах, ми пропонуємо оренду рекламних площин. У сітці розміщення реклами Ви можете подивитися адресну програму білбордів та сіті-лайтів, фотографії рекламних площин на місці розташування, а так само їх зайнятість.
ДИВИТИСЯ ОРЕНДА ПЛОЩИН В ЧЕРКАСАХ

Дизайн бігбордів (постерів)

Якщо Ви хочете замовити рекламу на бігборді або сітілайті, але у Вас ще немає дизайну постера, що розміщується на площині, наші дизайнери розроблять для Вас дизайн бігборда або ситілайта будь-якої складності, підкажуть концепцію, ефективно працюючу для Вашого цільового споживача саме, як реклама на бігборді.

Друк постерів

На нашому обладнанні для широкоформатного друку ми можемо надрукувати постери для бігборду будь-якої розподільчої здатності, методом сольвентного друку. Використання нового високоякісного обладнання, що обслуговується фахівцями з великим досвідом роботи в широкоформатному друку, дозволяє виконувати друк постерів у найкоротші терміни за вартістю, що не перевищує середню ринкову, для даної якості послуги.

Поклейка постерів

Якщо у Вас вже є рекламна площина, є надрукований сюжет і необхідно тільки поклеїти постери на бігборд, наші фахівці в найкоротші терміни виконають цю роботу і надішлють фотозвіт, в повній відповідності до Ваших вимог.

З питань розміщення реклами на бігбордах та сітілайтах в Черкасах та Черкаській області, уточнення цін на оренду рекламних площин, замовлення дизайну та друку постерів, а так само будь-який інший інформації, зв'язуйтеся з нашими менеджерами.

• Реклама на сітілайтах Черкаси, магазин КРЕПЕЖ

Рекламна кампанія мережі магазинів КРІПЛЕННЯ. В рамках маркетиногової акції мережі була запущена кампанія реклами на бігбордах і сітілайтах в Черкасах. У співпраці з маркетологами мережі була розроблена візуальна концепція і створені дизайн-макети постерів для реклами на білбордах і сітілайтах відпо