Реклама на ТБ

Реклама на телебаченні сьогодні є найбільш потужним і всеохоплюючим рекламним інструментом в Україні. Телебачення має найбільшу аудиторію, а відеореклама на популярних каналах поєднує в собі практично всі кращі якості медіареклами, одночасно впливаючи на зорові і слухові рецептори людини. З причини своєї високої вартості, реклама на ТБ безумовно є елітним видом реклами і крім прямої функції - донесення інформаційного посилу, підкреслює статус рекламодавця. Але завдяки включенню в рекламні блоки регіонально-таргетованої реклами, вартість реклами на ТБ стала більш доступною і дозволити її собі сьогодні може не тільки великий бізнес, а й середній і навіть відносно малий.

Ми пропонуємо розміщення реклами на ТБ в Черкасах

Реклама на 5 канале в ЧеркассахВ зону покриття окрім самих Черкас входять: Золотоноша, Сміла, Канів, Шпола, Городище, Кам'янка та багато інших населених пунктів Черкаської області. Так само регіональна реклама доступна в кабельних мережах Черкаського регіону.

Скільки коштує реклама на ТБ в Черкасах?

Як і в більшості видів медіареклами вартість реклами на ТБ розраховується індивідуально, враховуючи час виходу (звичайний час або прайм-тайм), кількість повторів, хронометраж відеоролика і багато інших чинників. За розміщення ролика на першій позиції в рекламному блоці існує націнка, а знижки Ви отримуєте купуючи певний обсяг ефіру або замовляючи пакетне розміщення. Ціни для розрахунку вартості реклами на ТБ надані в прайсі на розміщення відеореклами в Черкасах.

Спеціальна пропозиція на розміщення реклами на 5 каналі

Пакетне розміщення ролика хронометражем до 20 сек. з кількістю виходів 4 рази на день коштує всього 6000 грн(без ПДВ) за місяць. При пакетному розміщенні хронометраж ролика не впливає на вартість, а час виходів розписується в медіаплані, рівномірно розподіляючись на весь ефірний день.