Двосторонній скотч

Продаж зі складу в Черкасах. Поставка під замовлення й порізка в будь-які розміри. Доставка перевізниками по Україні.

Види двостороннього скотчу

• Поліграфічний двосторонній скотч
  • Скотч двосторонній на тканинній основі
  • Спінений двосторонній скотч
  • Автомобільний двосторонній скотч
  • Пеноакріловий скотч
  • Силіконовий двосторонній скотч

Висічка двостороннього скотчу

Виконуємо замовлення на точну контурну висічку двостороннього скотча малими тиражами. До теперішнього часу вирубка скотча індивідуальної форми була доступна тільки великим виробництвам, тому що для отримання потрібної форми використовувалася технологія штанцевих вирубки матеріалу. Використання штанцювального обладнання для вирубки скотча представляє складний технологічний процес, що має на увазі досить великі економічні і часові витрати - рентабельність такого процесу починалася при замовленнях від 100000 виробів.

Нова цифрова технологія дозволяє висікати двосторонній скотч без істотних витрат часу на старт процесу, без великої кількості нулів в рахунках, а головне - МАЛИМИ НАКЛАДАМИ. Технологічно все стадії процесу - від розміщення замовлення та узгодження макету до отримання готового виробу вміщаються в 1 робочий день.