Запис аудіоролика

Вiдкрити прайс-лист

Створення аудіоролику потребує певних знань та досвіду, як у застосуванні його у відповідному сегменті, так і, власне, у його виробництві. Якщо ви замовляєте виробництво аудіоролика в Черкасах не вперше, то цей розділ можна сміливо пропустити. Якщо ж ви новачок у медіарекламі та створенні медіаконтенту, бажано ознайомитися з базовими термінами, азами створення аудіороликів та вимогами до самого контенту залежно від галузі, цілей та способів його використання.

Голоси дикторів (аудіо)

Всі голоси
Чоловічі голоси
Жіночі голоси
Дитячі голоси

Що потрібно знати перед замовленням аудіоролика?

Аудіоролики поділяються на кілька видів, розглянемо їх докладніше:
Спот - звичайнісінький аудіоролик, хронометражем від 10 до 30 секунд зі звуковою підкладкою, або без неї - зазвичай в роликах інформаційних повідомлень та оголошень.
Ігровий ролик - зазвичай у вигляді діалогу, бесіди або сценарію, що розігрується, записується двома і більше дикторами і має на увазі певну акторську гру.
Джингл - коротка музична фраза, іноді римована. Зазвичай містить назву бренду та його слоган або іншу фразу, що позиціонує.

Хронометраж ролика – довжина ролика в секундах. Зазвичай хронометраж є мінімальний - коротше якого ролик просто перестане адекватно сприйматися на слух, і рекомендований - довжина, яка передбачає вільну начитку з максимально витриманою інтонацією і правильними паузами.

Підкладка або звуковий фон - музичний супровід дикторської начитки, що є частиною ролика, що створює загальну атмосферу і надає ролику більш виражену індивідуальність.

Скільки коштує запис аудіоролика?

Вартість створення аудіоролика залежить від вартості дикторської начитки та термінів виготовлення ролика. Чим унікальніший голос, тим дорожче коштує послуга диктора. Дитячі голоси коштують дорожче за дорослих, будь-який вокал коштує дорожче за звичайну начитку. У разі використання ліцензійного контенту додасться вартість ліцензії. І, безумовно, терміновий запис коштує дорожче не термінового, т.к. має на увазі додаткові витрати та ризики. Вартість створення аудіоролика в Черкасах ви можете подивитися в нашому прайсі та уточнити всі інші нюанси з менеджерами.

Хто напише текст аудіоролика?

Ми не надаємо послуги складання текстів, але проконсультуємо Вас з основ його написання та підкоригуємо видимі контекстні помилки. Це безкоштовно, т.к. ми насамперед зацікавлені в ефективності Вашої реклами, яку, швидше за все, ви розміщуєте і на наших медіамайданчиках також. )